Protecția datelor personale

Consultanta completa pentru Protectia datelor personale

Obiligativitatea protejarii datelor cu caracter personal (PDP) rezida din prevederile noului Regulament General pentru Protecţia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679) care inlocuieste Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 (*actualizată*) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date.

Compania noastra va oferta un pachet integrat de consultanta, instruire si realizare a masurilor prevazute in GDRP care poate fi accesat integral sau partial in functie de nevoile si resursele organizatiei Dumneavoastra.

Acest pachet se refera la:

– Analiza organizationala si de personal
– Analiza sistemului informational – dentificare fluxuri de date personale (electronice si hartie)
– Evaluarea securitatii fizice
– Evaluarea securitatii documentelor
– Evaluarea securitatii sistemelor IT&C (hardware, SO, aplicatii specifice)
– Propuneri de masuri de control al riscurilor (securitate)
– Implementare masuri de securitate
– Curs PDP pentru manageri, responsabili cu protectia datelor personale (RDP sau Data Protection Officer – DPO) si personalul care lucreaza direct cu datele personale
– Asistenta sau intocmire documente specifice
– DPO/RPD externalizat in baza unui accord de confidentialitate

In baza unor informatii minimale care pot fi transmise dupa completarea chestionarului de mai jos sau care pot fi culese direct la sediul organizatiei Dumneavoastra, va putem face o oferta personalizata care sa corespunda profilului organizatiei.
Click pe poza pentru descărcare.