Transport

Redirectare către platforma CyBurg.ro..

Oferim clienților noștri transport rutier internațional de mărfuri generale cu o capacitate de până la 1100 kilograme și un volum de până la 17 metri cubi*.

Realizăm transporturi în majoritatea țărilor europene:

– exporturi și importuri în Europa, cu punct de legătură România
– exporturi și importuri între diverse țări din Uniunea Europeană
– transport intern

Indiferent de locul livrării, vă oferim un serviciu de înaltă calitate, cu posibilitatea transmiterii în timp real a poziției autovehiculului, monitorizat permanent prin GPS.
Oferim condiții de siguranță maximă la cele mai bune prețuri ( prețuri competitive)
Pentru stabilirea unui preț corect este necesar să deținem toate datele necesare privind viitorul transport (distanța, greutatea, timpii de staționare etc.).
Odată cu primirea tuturor informațiilor necesare referitoare la viitorul transport, personalul nostru vă va oferi în cel mai scurt timp o ofertă de preț.
Suntem flexibili și sperăm că, odată ce ați apelat la serviciile noastre, să reveniți cu plăcere ori de câte ori veți avea nevoie.
Ne-am propus să atragem printr-un raport calitate-preț foarte bun și cel mai important profesionalism, seriozitate și transporturi legale.

*Transportul de marfă este considerat de la 100 kg, 1mc, 100 km. Sub aceste valori este coletaj și ține de transport marfă tip curier rapid